27 Temmuz 2007 Cuma

Pelin Karahan'la yapılan bir röportaj



Kavak Yelleri dizisinin başrol oyuncularından Pelin Karahan (Aslı) ile yapılan röportaj:



-Kavak Yelleri bir Ege kasabasında, başlarında kavak yelleri esen damarlarında deli kan dolaşan büyümek için sabırsızlanan dört gencin hikayesini işliyor. Bu ekipten biri de Aslı.. Bize Aslı'yı anlatırmısın?

Pelin Karahan: Aslı 17 yaşında.Kasabada büyümüş üniversite sınavına hazırlanan bir genç kız .Ailesinin maddi sorunları var.Sınavı kazanmak zorunda ki hayatını garantiye alsın.Lise sonda okuyor Aslı, ama çalışmak zorunda da kalacak.Çünkü annesine ve ailesine destek olmaya çalışıyor.
Babasına çok düşkün ve babası onun gözünde bir kahraman.Aslı nın Efe ve Deniz isminde çocukluk arkadaşları var.Çok iyi arkadaşlar ama Aslı bir yandan da genç bir kız tabii.Yavaş yavaş Deniz'e bir aşk beslemeye başlıyor.Ama bunu bazı durumlarda bastırmak zorunda kalıyor.
İlk kez aşkı tatmış oluyor ve yeni bir kız geliyor, ona karşı kıskançlıkları doğuruyor. Aslı çok inatçı ve sert görünümlü bir kız. Kız gibi değil aslında biraz erkek gibi.

-Aslı maddi zorluklara rağmen okuyor.Hiç böyle bir süreç yaşadın mı ?

Pelin Karahan: Orta dereceli bir ailenin çocuğuyum. Zaman zaman sıkıntılarımız oldu ama atlatıyorsunuz. Ailenin birbirine kenetlenmesiyle ilgili.

-Aslı ile Pelin'in örtüşen ve örtüşmeyen yanlarını senden öğrenebilir miyiz?

Pelin Karahan: Ben tamamen içimden geldiği gibi canlandırıyorum Aslı'yı. Eğer ortak bir özelliğimiz varsa kameraya yansıyor.Bende çok inatçı ve kıskancımdır.Bazı şeyler örtüşmüyor mesela. O zamanlar da 'Ben olsam ne yapardım?' diyorum ve Aslı'nın hal ve tavırları çıkıyor ortaya. Aslı Deniz'e olan aşkını söyleyemiyor.Ben olsam söylerdim.Benim daha yumuşak yanlarım var, Aslı çok sert bir kız ama onu oynamak çok keyifli.

-Aslı'nın aile sorunları var.. Pelin de onun gibi aile sorunları yaşadı mı?

Pelin Karahan:Çok girmeyeyim o konuya ama tek sıkıntım annem ve babamın ayrı olması. O da günümüzde sorun olmaktan cıkıyor. Annem beni çok güzel yetiştirdi.O konuda psikolojisi bozuk bir çocuk olarak büyümedim. Annemin ikinci evliliğinden de bir kardeşim var.

-Senin de hayatının herhangi bir dönemimde başında kavak yelleri esti mi ?

Pelin Karahan: Tam o yaşlardayken geçti.Ben şimdi 23 yaşındayım.Aslı 17 yaşında, altı yıl öncesine bakıyorum, ne kavak yelleri esmiş...
Ama çocukluktan çıkıp iş hayatına girince para kazanmaya başlayınca duruluyorsunuz ve daha mantıklı düşünmeye başlıyorsunuz.

-Kavak Yelleri sende eserken neler yaşadın?

Pelin Karahan:Çok başına buyruk bir genç değildim.O zamanlar mantıklı gördüğüm şeyler şimdi bana çok çocukça geliyor.Evden ayrılıp üniversiteye gittim.Şimdi olsa yapmazdım.17 yaşında aileden ayrılmak bir genç kız için hiç de kolay değil.Ama iyi ki de yapmışım, hiç pişman değilim.

-Dört reklam filmini saymazsak bu ilk ciddi oyunculuk denemen.Olay nasıl gelişti nasıl fark edilip keşfedildin?

Pelin Karahan:Ankara'dan İstanbul'a geldim okuldan sonra. Üniversitede okurken yazları staj yaptım otellerde ama o işin bana göre olmadığına karar verdim.Bodrum'da, Ankara'da çalıştım.

-İstanbul'a gelince ne oldu?

Pelin Karahan:İnteraktif reklam hizmeti veren bir şirkette müşteri ve halkla ilişkilere baktım. O sırada, 'Ajansa yazdıralım seni' dediler.

-Kim dedi?

Pelin Karahan:Ben istiyordum zaten. İstanbul'da geçinmek kolay değil. Ek gelir olurdu.Yüzümün uygun olduğunu söylediler.Bir şekilde ajansa kaydoldum ve yolun başındayken önüm çok açıktı.
İki ayda dört reklam filmi çektik.Ajans yoluyla bana kast haberi geldi.Görüşmelere gittim, iki üç kez görüştük. Anlaştık.

-Kaç kişinin arasından seçildin?

Pelin Karahan: Çok kalabalıktı.

-Bugüne kadar herhangi bir oyunculuk eğitimi aldınmı?

Pelin Karahan:Benim hiçbir oyunculuk eğitimim yok. Diksiyon dersi bile almışlığım yok. Ama bu reklam çekimleri başlayınca ' bu işten keyif aldığıma ve bu işten para kazandığıma göre, bunun eğitimini almam gerek' diye düşündüm. Aslında sadece doğallıktan başlayan birşey bu.Eğitim almadığım için doğal olduğumu söylediler.Birtakım akademiler var bir yıllık, altı aylık.Bunlar iyi tiyatrocuların kurduğu akademiler. Onları araştırdığım zaman bu dizi çıktı karşıma.Çok iyi oyuncular, çok iyi bir kanal, çok iyi bir ekip...

-Yönetmenle ne konustun sete gittiğinde?

Pelin Karahan:'Her zaman doğal oyna' dedi. Bende içimden geldiği gibi oynadım.Bizim ekibimiz çok güler yüzlü,rahat ediyorsunuz.
İçimden gelenm her duyguyu rahat rahat oynadım.Ben işin eğlencesindeydim belki, ama bu iş benim içimdeki yeteneği fark etmemi sağladı.Çünkü çok iyi bir proje, çok iyi bir kanal.Beni de seçtiklerine göre , bir şey var demek ki.

-Yıllardan beri magazin dünyasını çok yakından takip ediyormuşsun...

Pelin Karahan: Magazini takip ettim ama hiçbir zaman o kadar yakıdna değildi.Demet Akalın'ın kiminle evlendiğini ya da Bülen Ersoy'un hangi yarışmada jüri olduğunu bilirim, çünkü heryerde var. Haberde şov programında.


-'Oyuncu olsam, şunun gibi yükselsem' diye düşlerin oldu mu?

Pelin Karahan:Hayır hiçbir zaman olmadı.'Ben çok utanırım' die düşünüyordum ama tersi oldu.

-Aslı rolüne nasıl hazırlandın?

Pelin Karahan:Bir hazırlığım olmadı.Odada kendi kendime, ' Şöyle yapmalıyım böyle yapmalıyım' demedim.Oraya gittiğinizde o anda,o karakter çıkıyor içinizden.Yönetmen anlatıyor, okuyorsun ve oynuyorsun.Doğal bir şekilde yansıtıyorum.Yönetmen beni rahat bırakıyor.Bütün oyunculara karşı böyle bende onların bir parçasıyım.

-Oyunculuk eğitimi almamış olman büyük bir kayıp değil.Çünkü bu tarz oyuncu sayısı hiç de az değil.Ayrıca nota bilmeyen solistler bile var bu ülkede.Bu konuda Pelin, kendine ne kadar güveniyor?

Pelin Karahan: Kafamda bu tarz bir iş yoktu.Reklam çekerken de yoktu.Bu dizinin başlamasıyla çok iyi şeylerin olacağına inanmaya başladım. Ama seçici olmak lazım.Ben seçici olursam bana köstek olmayacak insanlar olursa, içimde çok güzel şeyler var.

-Dizideki Aslı ÖSS ile savaş halinde... Eğitim sistemi sence düzgün mü , yoksa yapılması gerekenler var mı?

Pelin Karahan: O yaşlarda ben ilk dershaneye gittiğimde deneme sınavına girmiştim ve eve ağlayarak dönmüştüm.'Annem buraya para yatırıyor ve ben yapamayacağım' demiştim.O kadar korkunç ki üç saatte seni kısıtlıyorlar.Yaptın yaptın,yapamadın gittin.Emeklerin tamamen boşa gitti.Yılmamak lazım. Gidişat iyi değil.Bu sürecin okul düzenine yayılması lazım. 3 saatte kalmamalı.Bu bir gencin hayalleriyle oynamak demek.Biz bu düzene ayak uydurup bir şekilde pes etmeden devam etmeliyiz yoksa olan yine bizlere olacak.

-Oyunculuk konusunda ne planlıyorsun?

Pelin Karahan:Ben plansız programsız hareket ediyorum, ama bir sinema filmi teklifi geldi bile.TAbii ki oynamak istiyorum.Bundan sonra bir dizide de sinema filminde de ..Şu an değerlendirme aşamasındayım.Çok gencim çok farklı işler gelebilir, seçici olmak dikkatli olmak lazım.Acele etmeden her işi değerlendirerek devam etmem lazım. Bu dizi benim için çok önemli ama gelen teklifleri değerlendiriyorum.

-Bu bir yaz dizisi oldu...

Pelin Karahan: Aslında yaz dizisi değil.Bu yaz başında başladı ama 2008 e kadar devam etsin istiyoruz.Biz çok umutluyuz.

-Televizyonda izlediğin diziler hangileri?

Pelin Karahan:'İkinci Baharı çok severdim.Favorimdi.'Binbir Gece' , ' Avrupa Yakası' , 'Yaprak Dökümü' nü de izliyorum.Çok farklılar.Sitcom'u da çok seviyorum, ' yaprak Dökümü' gibi dizileride.

- olarak kimi ya da kimleri örnek alıyorsun?

Pelin Karahan:Bu işlerde gözüm olmadığı için kafamda oluşmadı.Meltem Cumbul ,Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer'i çok beğenirimBirçok isim var böyle.

- genç kız olarak bu yaldızlı dünyaya girmek üzeresin.Bu seni ürkütüyor mu ?

Pelin Karahan:Aslında çok ürkütmüyor.Kendime ve kişiliğime çok güveniyorum.Hırslı değilim yükseklerde gözüm yok.Gittiği yere kadar iyi bir şekilde ilerletmek istiyorum.Birileri tanıyacak sadece ama onun dozunu ayarlayabileceğimi düşünüyorum.Peşimden koşturtmayı sevmem.O durumlar bana göre değil.Kişiliğimden ödün vermeden insanları kırmadan ilişkilerimi devam ettirecetğim.

-Deniz rolündeki İbrahim Kendirci'ye sırılsıklam aşıksın.Peki gerçek hayatta aşkla aran nasıldır?

Pelin Karahan:Ben severim sevgimi de belli ederim.Bir yıldır sevgilim var ve onu çok seviyorum.Sevdiğimi belli de ediyorum.Benim de lisede platonik aşklarım oldu.Karşı taraf hiç bilmedi bile.Ama büyüdükçe ilişkiler oturuyor.

-Bu durum onu rahatsız ediyor mu?

Pelin Karahan:Çok güzel bir ilişkimiz var bunun için bozulmasından korkuyor olabilir.Belki kendi içinde birtakım düşünce ve sıkıntıları olabilir ama bana çok destek oluyor.En başta o bana cesaret verdi.Onu desteği olmasa ben bu işe giremezdim.İzmir'de çekiyoruz diziyi.Birbirimizi 1 ay göremiyoruz bazen.Ama o geliyor,ben gidiyorum.Bugün katıldığım bir programa cıkmadan önce bana 'İyi şanslar seninle gurur duyuyorum' diye mesaj cekti. Çok sevdiğiniz bir erkeğin desteğini hissetmeniz çok önemli.

-MEsleği ne?

Pelin Karahan: Reklamcı.Reklam ajansı var.

-Hayallerinizde evlilik var mı?

Pelin Karahan: Var tabiki.O benden dört yaş büyük.Düzenimizi oturttuktan sonra istiyoruz.


Comment posted by Anonymous
at 10/19/2007 3:37:00 AM
pelin karahan çok güzelsin seni çok seviyorum minede güzel ama çok kötü rol gereği olsa bile hiç hoş deil ibrahim çok yakışıklısınnnnnnnn efe o kız senle oynuo bırak o kızııııı hepiniz çok tatlısınız


Comment posted by Anonymous
at 10/19/2007 3:28:00 AM
pelin karahanı çok seviyorum diziyi çok severek izliyorum ibrahimle pelini birbirine çok yakıştırıyorum en son bölüm harikaydı tüm oyunculara başarılar


Comment posted by Anonymous
at 9/14/2007 9:48:00 AM
ya pelin abla seni çoooook seviyorum çook güzelsinnn seninle konuşmak çok isteriim


Comment posted by Anonymous
at 9/14/2007 9:46:00 AM
ya pelin ablanın msn sini weren kimse bana kendi adresini werebilirmi onunla konuşmak istiyorum lüüüütfeen


Comment posted by Anonymous
at 9/14/2007 6:38:00 AM
pelin abala seni çoooooook seviyorum çok güzelsin ve güğzel rol yapıyorsun sana hayranım msne ni aldım seni çok çok seviyorum ama baı insanlar msnnen yok sa açıyorlarmış seninadına o yüzden de korkuyorum by


Comment posted by Anonymous
at 9/12/2007 6:20:00 AM
pelin abla seni çok seviorm onu msnsini isteyenlere verbeilirim. pelinkarahan.84@hotmail.combenkonuşuorm isteyen eklesin....eğer iabrahim abinin msn adresini bana versin nolur.........


Comment posted by Anonymous
at 9/11/2007 4:29:00 PM
aslı çok güzel bi kızsın sen umarım hayallerin gerçek olur senin için mutluluklar diliyorum hayatta ii şanslar


Comment posted by cenkk
at 9/7/2007 3:21:00 AM
bnde yenı actım u sayfaı .. bu aRaDA DuYgUyA kAtIlIoRuM.. KeSıNLIkLe SuPeR Bi uNıWerSıTe. SınEm KoBaL BurDA.. Hepsİ gRuBu buRdA gErcI O kIzLaR 5 PaRa etMeZ AmA OLsUn ::):):):) .. BnDe BiLgI UnıwERsItEsNdE oKoRuM AmA GeCEn sEne iLk teRcHm BeYkEnTtı.. GttİlEr sOn TeRCıHımI kOyDUlAr.. BiLgİ :(:( GeRCı buDa gUsEL AmA BeYkEnt sUpEr.. NySe ArTıK GeLıCeK sEnE BIdA DEnIcEZ.. Bu aRAdA pELİn GeRCeKtEN bEbEk GbI.. :))


Comment posted by duygu
at 9/7/2007 3:16:00 AM
bu arada pelin 'dizi istanbul unıwersıtesı we bahcesehır unıwersıtesınde' cekılcek dedi.. ya bu konuda biraz sanslıyım galıba cunku gece gunduz bnde o cekımlerde olucam :))) beykent unıwersıtesı olmak bi ayrıcalıktr bundandır galıba :)) canım unıwersıtem:))


Comment posted by duygu
at 9/7/2007 3:12:00 AM
kawak yelleri ekıbı istanbula geldı :)))) gecen gun ajansımdan bi reklam teklıfı geldı.. deneme cekımıne gttık tam kapıdan cıkarken bı baktım pelin.. o kadar sıcak kanlıkı sankı 40 yıllık arkadasmla konusmus gbı onla konustum :))) cok candan bırı gercekten.. yakından daha gusel dıebılırm.. bebek gbı.. :))


Comment posted by Anonymous
at 8/28/2007 4:02:00 AM
acayip güzelsin


Comment posted by Anonymous
at 8/24/2007 10:55:00 AM
çok şeker bi kızsın:)


Comment posted by PELİN DELİSİ
at 8/23/2007 8:36:00 AM
pelin abla seni çok seviyorum ve senin o boncuk gözlerine bayılıyorum senin msn ne adresini istiyorum daha doğrrusu istiyoruz lütfen sana ulaşmak istiyorum seninle aynı dizide rol almak istiyorum msn ne adresim ebrudemiray94@hotmail.com lütfen beni ekle :(


Comment posted by Anonymous
at 8/21/2007 5:30:00 AM
pelin sen çok güzelsin hiç bir yerinde kusur yok sadece biraz daha boylu olsaymışsın tam süper olurmuş valla diziyi de bitirmeyin ya haksızlık çok güzel bi dizi bu arada senin 23 yaşında olabileceğine inanmıyorum dha küçükmüşsün gibi gelio ama nese


Comment posted by Anonymous
at 8/19/2007 7:48:00 AM
yaaaaaa aslı sen çooooooooook güzelsin dizi nolur bitmesin efe seni çok sewioom deniz seni de çook sewioom aslıve deniz çook yakışıyooo sizi çoooooooooooooooooooooooook sewiyorum BAŞARILAR DİLERİM!!!!!!!!!!!!!


Comment posted by Anonymous
at 8/14/2007 2:48:00 AM
ya çok gzl bi dizi bayılıyorum.özellikle de peline.çok güzel gözleri var ayrıca da çok güzel oynuyo.o mineye de gıcık oluyorum çok kıskanç kendini beğenmişin teki.bu dizi hiç bitmesin tam bi gençlik dizisi.pelin kendine iyi bak seni çok seviyorum.hayatta başarılar diliyorum.ekranlardan ayrılma çünkü çok yakışıyosun.


Comment posted by Anonymous
at 8/11/2007 7:58:00 AM
ya pelin ablam sen çok tatlı bi kızsın gerçekten çok da doğal oynuosun hele o gözlerin yok mu çok güzeller sen 2008'e kadar dewam etek demişsin bence 2008 az yani ne kaldı ki 2008 e bence bi 2-3 yıl hatta daha fazla da olabilir biz izleriz yani çnkü çoooo...kkk güsel bi diziiiii hem herkes de aynı fikirde 2008 çok az arkadaşlara katılıorm saçma sapan diziler kaç yıl sürüo böle güzel bi dizi mi hemen bitcek lütfennn daha uzun sürsünnnn. sizi çok sewiormmmm(TABİ Kİ MİNE CADISI HARİÇÇÇ) ha bu arada mine bence bi an önce çıksın bu diziden. çok başarılı bi dizi gerçekten çok çok tebriks neese size başarılarrr....


Comment posted by Anonymous
at 8/10/2007 8:23:00 AM
aslı ben sana bayılıyorum çok güzel bir kızsın gözlerin ve herşeyinle güzelsin o dizide en çok sen beni etkiliyosun hep izlerken senin merak ediyorum vallla iyikide dizide sen varsın yani sen olmasan o dizi güzel olurmuydu bilemem.ÇOK BÜYÜK HAYRANIN ECE.


Comment posted by rocker_sedi
at 8/9/2007 5:26:00 AM
bu dizi bence çok güzel çünkü içinde hem dostluk hem gençligimiz war oyuncularda çok yetenekli her zaman bu tempoda güzel bir dizi olarak dewam etmesi dilegiyle herkese slm


Comment posted by Anonymous
at 8/7/2007 10:48:00 AM
arkadaşlar oyuncuların msn bilen varsa bana bi verebilirmisiniz mehmet_muhasebeci@hotmail.com


Comment posted by Anonymous
at 8/7/2007 10:11:00 AM
ya pelin abla senii çokk seviyorumm süper bir oyuncusun seni herkes çok beğeniyo ve tabiiki bende çok güzelsin.we ayrıca aslı-efe-deniz 3lüsü bu devirde zor bulunabilinecek bi dostluk araya aşk karışınca nolur bilemem ama...HEPİNİZİ ÇOKKK SEVİYORUMM(ASLI-EFE-DENİZ)


Comment posted by Anonymous
at 8/7/2007 4:02:00 AM
ya inanmıyorum yaaaaaa bu dizi nasıl 2008de biter yaaaaa en iğrenç dizilr bile hakikaten 2-3 yıl sürüyor


Comment posted by Anonymous
at 8/6/2007 8:36:00 AM
pelin abla seni çook seviyorum doğal halinle de çook güzelsin diziyi devam ettirin 2008 de neymiş ya daa uzun sürsün en iyi dizi bu bnce efe çook komik deniz ççok yakışklı pelin abla sevgilini bırakma ibrahim zaten çoktan kapılmıştır


Comment posted by melike kılıç
at 8/4/2007 6:02:00 AM
ben pelin karahanı kendim gibi buluyorum yani aslıyı bende aynı onun gibiyim mesela annem de bana kanbur diyor aslında o kadarda değilim yani sırtm düz sonra paytak diyolar ablamda erkek gibisin dio sinir oluyorum ya neyse pelin abla lütfen ama lütfen beni msnne ekle msnmi veriim melike_FB_in@hotmail.com


Comment posted by Anonymous
at 8/3/2007 8:07:00 AM
ya ben senin msnni istiom ayrıca efenin süper gözlerin var allah için çok güzelsin allah nazardan saklasın msnne ekle bide dağhana söle beni msnsine eklesin onu ço seviom herkes dio neresini beğenion ama ben ona aşığım manyak çocu yaaaaaa :::::::::DDDDDDmsnem kuzu_sevde@hotmail.com


Comment posted by pelin-ibrahim
at 8/3/2007 7:57:00 AM
pelin bence senden 4 yaş büyük olan sevgilini bırak salla gitsin ibrahimle çoook yakışıyorsunuzzzz.


Comment posted by Anonymous
at 8/2/2007 3:22:00 PM
ya 2008e ne kaldıki bitmesin bu dizi:( ekranda saçma sapan o kadar dizi varki ama bu dzii çok farklı süper yani bitmesin


Comment posted by Anonymous
at 8/2/2007 3:20:00 PM
pelin için... beni sevmessen yamurları sef ühü ühü pelin ya seni çok sevioyrum çok tatlısın sen ya süper bi kızsın resmen aşık oldum sana.... lütfen bitmesin dzi nolurrr??


Comment posted by Anonymous
at 8/2/2007 3:19:00 PM
asslı yda pelin herneyse işte ya nasıl sevgilin olur senin ya sen benim aşkımsın pelin yaa çok çok seviorum seni nolur bitmesin dizi lütfen persembe günü olsun die paso dua ediom nolur bitmesin yaaaaa seni çok seviyorum ya acaip hatta acaipinde ötesinde güzelsin sen yaaa:/


Comment posted by ildem
at 8/2/2007 3:17:00 PM
perşembeye kadar bekleyemiyorum valla bağımlısı oldum bu dizi hiç bitmesin çünkü oyuncular çok içten bi de senaryo süper ee daha ne olsun???


Comment posted by Anonymous
at 8/2/2007 12:25:00 PM
Suan hatda Tv basindayim ve bekliorum sabirsizliklaaaaaaa:((((((((


Comment posted by Anonymous
at 8/2/2007 12:22:00 PM
BEn koLay koLay dizi begenmem ama bu dizi harbiden beni Tv ye bagladi ictenlikleriyle samimiyle sanki gercek hayatta yasanior gibi hissediorum reklamlarda girmezse araya cok memnun olacagim catliorum cünkü :) iple cekiyorum persembe günleri kac zaman sonra ilk defa bu kadar heyecanli bi dizi izliyorum kutlarim sizi hepinizi özelikle EFEYE Bayiliommmmmmmmmmmm oyunculugu harika hele o gülüs mükkemelllll tebrikler tekrar ...


Comment posted by Anonymous
at 8/2/2007 6:02:00 AM
ya harikasın gülüşünn dizideki rolün herşey sana çok yakışıoo sewgilinin olması ve onu çok sevmen çok güzel umarım hiç bitmez ...


Comment posted by Anonymous
at 8/1/2007 1:45:00 PM
pelin abla çook güzelsin bende senin gibi inatöıyımdır aslının yerinde olsam bende onları yapardım belkide bu yüzden senii çook seviyorum


Comment posted by Anonymous
at 8/1/2007 1:12:00 PM
arkadaşlar dizidekilerin msn adreslerini bilen yok mu. bari oyuncular versin.


Comment posted by Anonymous
at 8/1/2007 1:01:00 PM
yaaaaaaa bayılıorum sana deniz aslı çık aramızdan denizi ben sevioruuuuum :D


Comment posted by umut uymaz
at 8/1/2007 8:45:00 AM
SELAM BEN GÜLİSTAN PELİN KARAHAN I DİZİDEKİ ROLÜYLE ASLI YI ÇOK SEVİYORUM KAVAK YELLERİ ÇOK GÜZEL BİR DİZİ UMARIM SADECE BİR YAZ FİLİMİ OLARAK KALMAZ AYRICA PELİN İN YORUMLARIDA ÇOK HOŞ BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM KARS TAN SELAMLAR


Comment posted by muhammed
at 8/1/2007 5:16:00 AM
mrb ben bu diziyi bi arkadaşımın tavsiyesiyle izlemeye başladım bu diziyi bu kadar sıklıkla izleyeceğimi düşünmüyodum ayrıca diziyi devam ettiği yere kadar götürün neyse dizideki tüm arkadaşlara teşekkürler ayrıca pelin abla seni çooook seviyorum , dağhanıda tebrik ediyorum çok iyi oynuyo kardeşim benim


Comment posted by Anonymous
at 7/31/2007 9:29:00 AM
kavak yellerini bölümlerini kaçırmadan izliyorum mine'yi hiç sevmiyorum çok kötülük yapıyo ama aslıyı çok seviyorum ailemizde herkez aslıyı çok seviyo aslıyı öpüyorum diyer oyuncuları çook seviyorum
slm herkeze


Comment posted by ayse
at 7/31/2007 8:06:00 AM
pelin abla bnde sana bayılıorum bana ulaşıp msn adresini werirsen bni çok mmutlu edersin dağhanın war zaten send war denizde wersin çok sewinirim bnim ki ayse26ekim@hotmail.com


Comment posted by Anonymous
at 7/31/2007 7:20:00 AM
pelin abla süpersin hiç 23 yaşında gibi diilsin süper yaaa


Comment posted by Anonymous
at 7/31/2007 4:29:00 AM
Ha buarada pelinle mailleşme gibi bir durum olabilir mi? Olursa adresini almak isterim (Bir önceki yorum bana ait)Sakıncası yoksa tabi.İyi günler.


Comment posted by Anonymous
at 7/31/2007 4:22:00 AM
Dizi gerçekten çok hoş ama kısa ve öz olması diziyi daha kalıcı yapar onun için uzun süren dizilerin tadı kalmıyo anlıcağınız ne kadar kısa olursa o kadar iyidir.Bu demek olmuyo ki hemen bitsin ama tadında bitsin.


Comment posted by ali doğan
at 7/31/2007 4:15:00 AM
diziyi aslı ve efe için izliyorum sizi cok seviyorum hele aslı seni daha cok seviyorum süpersin ve seni hergün 1.bölümden itibaren her bölümünü sırayla izliyorum bütün bölümlerini netten indirdim durmadan izliyorum dizideki babanın karakoldan cıkarken ağlıyosun ya orda bitiyorum iyiki yan yana değiliz sen ağlarken içim gidiyo benim k.i.b bu şekilde seni hep ekranda görmek istiyorum hoşçakallllll :):):) ben sylwiyo


Comment posted by Anonymous
at 7/30/2007 3:17:00 PM
diziyi ben çok zevk alarak izliyorum.zaten yaz dizilerini toplasak en adam akıllı dizi kavak yelleri çıkar:))ya ben efeyi çok beğeniyorum.süper,yetenek fışkırıyo resmen..o hareketler o mimikler.bence efe denize on basar:))


Comment posted by Pelin Karahan
at 7/30/2007 1:06:00 PM
Arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim Mine arkadaşımız gerçek hayatta öyle biri değil İbrahim arkadaşımlada aşk meşk yok :)


Comment posted by tikky_sheker_01@hotmail.com
at 7/30/2007 7:22:00 AM
bu arada 23 yasında olduğunusu hic göstermiosunus.. bnce role tam uymussunus;) !.!


Comment posted by sheker
at 7/30/2007 7:16:00 AM
bu diziyi çqq beeniorum..tam bir gençlik disisi hiç bitmesin hep devam etsin. bis islemeye hasırıss.. aslı yani pelin seni çqq sefiorum.. harikasın inş.oyunculuq hayatında dier film ve disilerde oynayaraq ii bir haya kasanıs hemde bise bu sefkli dakikaları yasatırsın..umarım qi... hem bnce disideqi aslı ile denis çqq yaqısıoo .. minede çqq kıskanç ama kendine baqıo aslıda bqqsa çqq gsl olur saten güsel ama olsun.. kavak yellerinnin dier isliicileri ile isterlerse tikky_sheker_01@hotmail.com adresinden konusabilir bu arada adanalı fln deilim bursalıım...:)(:


Comment posted by talat
at 7/30/2007 5:42:00 AM
ya inanamıorum pelin yönetmenine duyur bunu biz bu diziyi sadece 5 ay diil her zmn televizyon kanalında görmek istiyoruz nolur bitirmeyin diziyi seni ve dizideki herkesi çok seviyorum


Comment posted by buraq
at 7/30/2007 1:34:00 AM
slm nbr millet ben buraq efe nin 1 numaralı hayranııım isteyen warsa eklesin konusalım kavakyelleri17@hotmail.com


Comment posted by Anonymous
at 7/30/2007 12:47:00 AM
ya ben bu diziyi çok seviyorum ki bence iyi de raiting aldiğini düşünüyorum artık içim dışım kavak yelleri oldu!:) kızdığım zamanlar tv ye yastık filan atıyorum aslı yı denizi ve özellikle EFE yi çok seviyorum bu dizi değil 2008 2010 ve daha uzun yıllara kadar deavam etmeli bu kadar çok izleyeni yapımcılar da hayal kırıklağına uğratmak istemezler harhalde...


Comment posted by Anonymous
at 7/29/2007 8:40:00 AM
ya sonuçta araların da bi kan bağı olmıcağı için akrabalık ilişkilerini dert etmeyin bence,ama bu konu da aralarını bozmaya yetçek gibi geliyo bana.
mine iğrenç diil ama daha önce de sölediim gibi insanı güzelleştiren kendi davranışlarıdır...


Comment posted by Anonymous
at 7/29/2007 6:04:00 AM
ya arkadaşlar aslı nın ablası deniz in babasından hamile ya.ee aslı nın ablası aslı nın denize aşık olduğunu bile bile nie bu bebeği istiyor.eğer aslı nın ablasıyla deniz in babası ewlenirse aslı deniz in teyze si olacak.bir düşünün.Bnce aslı nın ablası da bunu düşünmesi lazım.


Comment posted by Anonymous
at 7/29/2007 6:02:00 AM
pelin karahan yani aslı ya bayılıom çok şeker we çok güzelsin mine olucak o gıcıkta iğrenç yani bnce gerçek hayattada güzel bir kız değil deniz yakışıklıııı.efe zaten bi tane.kavak yelleri ve hepsi 1 dizilerine bayılıyorum.deniz aslı we efe için izliom bu diziyi


Comment posted by Anonymous
at 7/29/2007 6:00:00 AM
ya şunun şurasında 2008e ne kadar kaldı.bizi Dağhanı,Pelini,İbrahimi ve o muhteşem dostluklarını görmekten mahrum bırakamazsınız.lütfen biraz daha uzatın ama diğer diziler gibi baymıcak bi uzatma olsun.Kavak Yelleri su ana kadar izlediim gençlik dizilerinin en iisi...
AYRICA;mutlu son istiyoruzzzzz.
DİMİ ARKADAŞLAR....???????


Comment posted by Anonymous
at 7/29/2007 5:58:00 AM
asli çok güzelsinnnn deniz sen de çok yakışıklı efe çok matraksın ya


Comment posted by Anonymous
at 7/29/2007 5:26:00 AM
pelin abla abla harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn seni çok seviyorum


Comment posted by Anonymous
at 7/29/2007 5:19:00 AM
ya 2008'e kadar sürmesin daha da çok sürsün ne olur.Ayrıca bir bölümünü bile kaçırmadım kaçırmam da perşembe akşamlarını iple çekiyorum.Ya pelin abla çok güzelsin


Comment posted by Anonymous
at 7/29/2007 5:10:00 AM
pelin sen cok güzel ve şeker bi kızsın sana hayranım benimde platonik bir aşkım var ama benim ki arkadasımın sevgilisi o yüzden acılıyamam ama sen acılmalısın


Comment posted by Anonymous
at 7/29/2007 4:36:00 AM
böle akıl mantık warmı yaa bu kadar tutmuş bi diziyi bu kadar kolay bitiremezler 2. sezonu her türlü olur bunun inşallah olur


Comment posted by Anonymous
at 7/28/2007 10:08:00 AM
2008 mii olamaz saçma saman dizileri bile 2-3yıl uzatıolar.ama kavak yelleri bu kadar kısa süremez kavak yelleri bi yaz dizisi değil daha uzun sürmeli:-(


Comment posted by Anonymous
at 7/28/2007 8:49:00 AM
gercekten super bi dizi ve gercekten pelın karahanın suratını cok beyenıyorum gercekten super bı dızı bn o dızıyı ızllıyınce o askları gorunce hep aglıyorum plotonık askım aklıma gelıyo soyleyemıyorum aynı o aslı gıbı cok acı bı durum ama fılmı ıple cekıyorum cok tesekurler ayrıca adaşız:D


Comment posted by Anonymous
at 7/28/2007 8:33:00 AM
pelin sen çok güzel bi kızsın o saf we temiz bakışların herkesi içten fethediyor. denizle çok yakışıyosunuz bence dizi dışında da birliktelik yaşayın. çok iyisin hep böle karakterlerde oyna sen cici bi kızsın :)


Comment posted by Anonymous
at 7/28/2007 5:55:00 AM
pelin cok güzelsin sana hayranım doğal güzelliginle ortalıgı yıkıp geciyosun bu 9. bölümde cok güzeldin... hatta televizyonu durdurup cep telefonla seni çektim cok güzeldin pelinnn
ŞİMDİ DE FİLMDEN BAHSEDEYİM LÜTFEN DENİZ E KARŞI NAZ YAPMA O MEKTUBUDA VER SİZ MURADINIZA ERİN BİZDE MURADIMIZA EGRELİM CANIM BENİM......


Comment posted by aslı
at 7/28/2007 5:45:00 AM
hoş bir dizi.. prş günlerini iple çekiyorum.. aslı çok şeker bi kız.. adaşım :) bakalım önümüzdeki bölümlerde neler olcak..


Comment posted by Anonymous
at 7/28/2007 5:00:00 AM
bu çok güzel bi dizi.hiç bitmesin..bn de katılıorm saçma sapan diziler bile çok uzun sürüo,bu dizinn bu yüzdn hiç bitmemesi gerekio..


Comment posted by Anonymous
at 7/27/2007 2:49:00 PM
olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-(


Comment posted by Anonymous
at 7/27/2007 1:00:00 PM
evet katılıyorum.saçma diziler bile uzun sürüyo.ama bu mükemmel dizi 2008 de bitecekmişşş:(


Comment posted by Anonymous
at 7/27/2007 12:58:00 PM
katılıyorum.ya 2008 çooook erken.saçma sapan dizileri bile 2-3 yıl sürerken böyle kaliteli bir dizi 5 ayda bitisin:(


Comment posted by Anonymous
at 7/27/2007 12:41:00 PM
ya 2008 dediğin nedir pelin yani aslı yönetmenine sesleniorum bitirmeyin bu diziyi nolur ya yalvarıorum sadece 5 aymı izlicez üf


Comment posted by aslı
at 7/27/2007 11:43:00 AM
dizi 2008'e kadar devam edecekmiş :( bence bi yaz dizisi değil lütfen olabildiği kadar uzun olsun bu dizi biz iizleriz yıllarca:))pelin o kadar gerçekçi ve doğal oynuyor ki ASLININ ta kendisi gibi..umarım bu son dizin olmaz eminim tüm projelerin beğenilecektir:)

Hiç yorum yok: