16 Nisan 2007 Pazartesi

Kavak Yelleri Dizisi

Kanal D’den yepyeni bir dizi daha!



Kanal D’de, Nisan ayında “Kavak Yelleri” adlı yepyeni bir dizi daha ekrana gelecek.
‘Kavak Yelleri’ başında kavak yelleri esen, içinde kasırgalar oluşan, kanında tatlı zehir dolaşan, büyümek için sabırsızlanan dört gencin hikayesini anlatıyor.

Yazları cıvıl cıvıl, kışları ise ıssız bir Ege kasabasında yaşayan Deniz, Aslı, Efe ve Mine herkese kendi hikayesinden bir şeyleri hatırlatacak.

Mutlu ve güvenli ailesinden kopup kendi yolunu bulmaya, büyümeye çalışan Deniz; idealist, güçlü, maddi zorluklara rağmen okuyan, hayata karşı sert görünmeye çalışan hassas Aslı; rahat ve esprili tavırlarıyla içindeki acıyı saklamaya çalışan Efe. Ve ayrık otu, isyankar Mine.

Sıkı dostluklar, ilk aşklar, ÖSS baskısı, okul, aşılmaya çalışılan aile sorunları herkese tanıdık gelecek.

Büyümenin zorlukları yetmezmiş gibi, kahramanlarımız bir de ÖSS’yle savaş vermekte ve artık büyük gün de yaklaşmaktadır. Akıllarının başlarında olmadığı bir dönemde hayatlarının en önemli sınavına girip, en önemli kararını vermeleri gerekmektedir.

Büyüyenlere ilk gençlik günlerini hatırlayacak, başında kavak yelleri esenler ise kendilerini bulacakları Kavak Yelleri’nin ilk bölümünün konusu ise şöyle

Üniversite sınavının yaklaşması Aslı (Pelin Karahan), Deniz (İbrahim Kendirci) ve her ne kadar umursamıyor gibi gözükse de Efe’nin(Dağhan Külegeç) üzerindeki baskıyı arttırmaktadır.

Kısıtlı maddi imkanlarına rağmen başarılı ve gelecek vaat eden Aslı, bir yandan ÖSS’ye hazırlanmakta, diğer yandan da aile içindeki sorunlarla uğraşmaktadır.
Deniz, kariyer sahibi annesi ve idealleri peşinden koşan babası ile sorunsuz ve pırıltılı ailede bir prens gibi yaşamaktadır. Herkesin isteyeceği bir evi, özeneceği bir hayatı vardır. Deniz için hayatının en büyük ve tek engeli ÖSS’dir.

Efe neşeli ve takmaz tavırlarını ÖSS konusunda da sergilediği için Deniz ve Aslı, Efe’ye kızgındır. Efe’nin bu tavırlarında ise başka nedenler yatmaktadır.

Üç sıkı dostun hayatı Mine’nin (Aslı Enver) okula gelmesiyle değişir.Mine, Almanya’dan yeni gelmiş güzelliği ve çekiciliğiyle bütün dikkatleri üstüne çekmiştir.
Mine güzelliğiyle Deniz’i de büyüler. Deniz’in bu halleri Aslı’nın kendi duygularını keşfetmesine yol açar.

Efe ilk görüşte aşka inanmaktadır.Hayallerinin kadını birden ortaya çıkar.Ama aşkının kim olduğu hem onu hem de arkadaşlarını şok edecektir.

Diğer yandan Urla bir hırsızlık olayıyla çalkalanmakta, hırsız her yerde aramaktadırlar. Aslı, Deniz ve Efe bir anda kendilerini olayların içinde buluverirler…


Comment posted by Anonymous
at 9/13/2007 10:34:00 AM
Efe karakteri en tatlı bulduğum karakter..

ayrıca Deniz in annesi rolündeki kişinin dizideki karakterinden nefret ettim...

dizi gerçekten çok güzel...
sevgilerle..

gizooo


Comment posted by Anonymous
at 7/2/2007 3:27:00 PM
yaa ben bayildim,cooooooooooooooooooooooooooooook guzel yaaa.deniz sen coooooooooook yakisiklisin,asli sana cok yakisiyor,mine sana qicik oluyorum


Comment posted by Anonymous
at 6/21/2007 2:29:00 PM
ya abi dizi muhteşem olmuş.seneryo dahil herşeye bayıldım.özellikle müziğe.oyuncularda süper oynuyo.seneryo muhteşem.seyrettiğim dizilerin en güzeli bence.sakın bu diziyi bitirmeyin.çünkü harika bi dizi.bu diziyi hiç kaçırmayan ve dizideki oyuncuları çok seven ONAT


Comment posted by Anonymous
at 6/8/2007 1:57:00 PM
lan dawson's creek olm aynı senaryo...


Comment posted by Anonymous
at 6/8/2007 11:05:00 AM
sizi çççççççççççççççoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruz pelin&aslı çok güselsiniz ibrahim dağhan çok yakışıklısınız harikasınız


Comment posted by xxDxx
at 6/8/2007 6:33:00 AM
dizi superrrr ya genclık arkadaslık sokk dehset ıı anlatılmışşş bu dızı tutar:D:D


Comment posted by zühre
at 6/7/2007 6:44:00 AM
ya bn 2. fragmndaki şarkınn adnı merak ediyorum kaç gündr uğraşıorum bulamadm bilen varsa lütfenn..


Comment posted by Anonymous
at 6/4/2007 6:12:00 PM
dizi süperrrrr yaaaa.Lise yılları gibisi var mııı??o günlerini özleyen herkes izlesinnn...


Comment posted by Anonymous
at 6/2/2007 1:58:00 PM
ilk bölümde kendimi buldum ikincide nolur bilemiyorum artık


Comment posted by Anonymous
at 6/1/2007 6:31:00 AM
süperdii yhaa bayıldımm 2.merakla bekliyorum


Comment posted by Anonymous
at 6/1/2007 12:55:00 AM
süperrrr tek kelime ile walla diyecek bişey bulamıyorum fragman ilk tvde yayınlandığı gün içimden şöyle demiştim
''İŞTE BENİM DİZİM'' ,
SÜPER YHA BAYILIYORUMM

Hiç yorum yok: